2009-04-23 17:50:09• hírek • Szatmar.ro

Munteanu ismét Kolozsváron

A román válogatottsági rekorder visszatért az egyetemi csapathoz.

Dorinel Munteanu lesz Kolozsvári Universitatea labdarúgócsapatának az edzője, miután csütörtökön megegyezett Sorin Apostu polgármesterrel. Az egykori válogatott játékos még aznap megtartja az első edzést.

A 41 esztendős tréner a szezon végéig írt alá az „egyetemistákhoz" és célja, hogy a patinás klubot, mely jelen pillanatban kieső helyen áll, a második osztályban tartsa. Amennyiben ez sikerül, akkor további két évvel meghosszabbítják a szerződését.

A 134-szeres román válogatott játékos az idei szezont is az „U" kispadján kezdte, ám októberben elhagyta annak kispadját a Steaua kedvéért. A katonacsapatnál mindössze két hónap után megköszönték a munkáját, így azóta munka nélküli edzőnek számított.

A clujeanul.ro szerint ugyanakkor Munteanu munkavállalása némileg problémás, mivel a Steauánál betöltött funkciója miatt jelenlegi munkaadója sem edzőként, sem másodedzőként, sem pedig technikai igazgatóként vagy tanácsadóként nem alkalmazhatja. Egyedüli megoldás, a lap szerint, ha masszőrként tüntetik fel őt. Az ugyanakkor elkerülte a lap figyelmét, hogy a szezon elején Munteanu még játékosként is a klub alkalmazottja volt és így most is leigazolhatják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: